• 1404/01/25 - 07:24
  • - تعداد بازدید: 143
  • - تعداد بازدیدکننده: 130
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بیمارستان جدید جامع روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران وارد فاز نهایی افتتاح شد

بیمارستان جدید جامع روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران که با تشکیل کارگروه تسریع برنامه عملیاتی و تجهیز مرکز بیمارستانی و مشارکت کامل خیرین سلامت و ظرفیت 300 تخت‌ بستری در حال ساخت است، با ورود به فاز نهایی آماده‌سازی، به زودی به‌عنوان یکی از قطب‌های اصلی خدمات جامع روانپزشکی کشور افتتاح خواهد شد.

346964.mp3 بیمارستان جدید جامع روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ایران وارد فاز نهایی افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی ایران، کارگروه افتتاح بیمارستان جدید روانپزشکی با حضور دکتر پیمان نامدار معاون توسعه دانشگاه، مشاور رئیس دانشگاه، مدیران، مشاورین این معاونت و مدیر بیمارستان روانپزشکی ایران برگزار شد.

 

در این کارگروه دکتر علیرضا مرعشی مسئول راه اندازی بیمارستان روانپزشکی، گزارشی را در مورد اقدامات انجام شده برای افتتاح این مرکز درمانی ارائه کرد.

ساخت این مرکز درمانی از سوی خیرین سلامت در حال انجام است و با 300 تخت در ماه های آتی افتتاح می‌شود و  به عنوان یکی از اصلی ترین مراکز بستری بیماران در حوزه روان،کمبود تخت های روانپزشکی در استان تهران و نظام سطح بندی درمان کشور را بهبود می بخشد.

در این جلسه تمامی جوانب جابه جایی بیمارستان روانپزشکی ایران به این بیمارستان جدید ارزیابی شد و راه اندازی تاسیسات موتورخانه، تصفیه فاضلاب، امحا زباله،چیلرهای بیمارستان و آسانسورها مورد بحث قرار گرفت.

تعیین تکلیف تجهیزات فرسوده و خرید تجهیزات پزشکی جدید از موارد مورد بحث در این جلسه بود.

همچنین جذب و توزیع کارکنان در این بیمارستان جدید مورد بررسی قرار گرفت. معاون مدیریت منابع انسانی دانشگاه از اختصاص سه برابری پرستار نسبت به بیمارستان قدیم خبر داد و اذعان داشت : در حال حاضر117 پرستار در این بیمارستان قدیم روانپزشکی ایران مشغول به کار هستند و با افتتاح بیمارستان جدید افزایش حدود سه برابری پرستار برای این مرکز درمانی را در برنامه داریم. همچنین  وزارت بهداشت 742 پست سازمانی به علت توسعه این مرکز مصوب کرده است.

در ادامه جلسه دکتر حسن واعظی مشاور رئیس دانشگاه در امور بیمارستانها، موارد مختلفی از استانداردهای بیمارستان‌های روانپزشکی را برای حاضرین در جلسه شرح داد. تجهیزات نوین در اورژانس از موارد مورد تاکید وی بود.

واعظی به تعبیه تجهیزات برای تسهیل فرایند طولانی تر احیا در بیماران با مسمومیت دارویی و گروه شایع بیماران این نوع بیمارستانها در بخش اورژانس، تجهیزات ACLS برای احیا پیشرفته قلبی ریوی و دستگاه Auto CPR برای انجام احیا طولانی  تاکید کرد. 

وی به ضرورت تجهیز بیمارستان جدید روانپزشکی به دستگاه های پیشرفته و به روز در رشته تخصصی اشاره کرد و پیشنهاد تهیه و استفاده از سخت افزار فناوری اطلاعات و HIS هوشمند در این بیمارستان جهت ورود و ثبت اطلاعات برای کارورزان، دستیاران تخصصی و اساتید و به ویژه پرستاران متبحر برای تریاژ روانپزشکی در راستای حذف کاغذ از مواردی بود که از سوی مشاور رئیس دانشگاه مطرح شد.

واعظی درباره استفاده چند منظوره از اورژانس این مرکز درمانی گفت: باید نگاه ما به اورژانس نگاهی چندجانبه و متفاوت باشد. بنابراین در زمان بحران احتمالی باید آمادگی پذیرش بیماران غیر روان نیز وجود داشته باشد و به خاطر موقعیت مکانی خاص، این مرکز درمانی مرکزی استراتژیک از نظر دسترسی در حلقه پیرامونی شهر تهران محسوب می شود.

در پایان جلسه تداوم هفتگی جلسات در دو محور بررسی فنی مهندسی، تجهیزاتی و برنامه ریزی جهت تامین نیروهای انسانی تا زمان افتتاح در دستور کار قرار گرفت.

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,آخرین اخبار
  • کد خبر : 346964
کپی لینک کوتاه:
کلمات کلیدی
سارا حجازی
خبرنگار:

سارا حجازی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لطفا عبارت مورد نظر را وارد کرده و کلید Enter را فشار دهید
تنظیمات قالب